От къде да започна? Третата час от поредицата за трансформърите ни отвежда чак до луната за да ни разкрие мрачното минало на някогашната планета на Аутоботите и какво точно им се е случило. Личи си, че този път екипа се е постарал много за да завърши тази трилогия по подобаващ начин със запомнящи се моменти, интересни сцени и разбира се много взривове, падащи сгради, бой, бягство и класиката в жанра, някой който иска да завладее планетата земя.
Толкова много ефекти са използвани, че нямаш време дори да отместиш поглед от екрана към пуканките в противен случай губиш някой интересен момент. Определено бих го препоръчал на всички, които искат да прекарат интересни два часа и половина в компанията на Шая ЛеБьоф и топ модела Роузи Хънтигтън-Уайтли.

СПОЙЛЕРИ!
Във филма има много неочаквани обрати, като момента, в който Мегатрон едва ли не помогна на Оптимус Прайм да надвие Сентинел Прайм, който изненадващо се оказа на страната на Десептиконите. Но Мегатрон беше много слаб, и участваше едва в няколко кадъра от филма.
КРАЙ НА СПОЙЛЕРИТЕ!

Трансформърс 3 е олицетворение на добрия 3D филм. Най-якото във филма беше самото 3D, за което е помагал и Джеймс Камерън (Титаник, Аватар). Но и Майкъл Бей има голяма заслуга, все пак той е създал самия екшън във филма.

Моето лично мнение е, че като цяло Трансормърс 3 е най-добрия от цялата трилогия.

Гледайте в кината от днес (29 юни) в 3D и IMAX3D!


Автор: Александър Пейчев
Източник: KinoPassion

Share/Bookmark