Доста ми се е набило на очи, че в днешно време голяма част от популярни холивудски актриси преди да си добият славата, участват в някакви филми на ужасите. Като например: Джесика Бийл (с "Тексаско клане"), Даниел Харис (с "Хелоуин 4"), Нийв Кембъл (с "Вещи в занаята") и други...

И този филм е такъв, за звездата от "ТОР: Богът на гръмотевиците" и "Последната битка" - Джейми Алекзандър. Тука тя е в ролята на героинята Никол Кароу, която заедно с приятеля си, се запътват към Лос Анджелис.
Минавайки през по-пряк път, те спират на една почивна спирка. Там приятеля й Джес е отвлечен от сериен убиец, който кара пикап. Сама, тя се затваря в женската тоалетна, криейки се от вилнеещия вънка психопат. Като цяло, нищо ново до сега. Във всеки филм на ужасите си ги има тези моменти. Интересното става след това. Когато Никол е сама и уплашена. Случайно вижда драсканици на вратата на тоалетната, написани от предните жертви на маниака-убиец. Случайно жертвите са написали датите, когато са нападните: 1971, 1985... ??? Все пак, да предположим, че действието се развива през 2006 година. Значи убиецът трявба да е някакъв дядка с бастун?  Ама не е. В същност не го виждаме убиецът как изглежда, на една сцена му се вижда малка част от лицето, доста малка, и съдейки по това, е някъде между 45-50. И, като цяло, това е, има доста гонитби, също и с действия радва филма. Даже има и моменти, в които на зрителя не става ясно кое е реално, и кое не е. И, впрочем, това е интересната част на филма.
 Бих казал, че ми се видя оригинален филма. По-различен е от доста филми на ужасите, които съм гледал. Зловеща атмосфера със стабилен екшън и напрежение. Заслужава да му се хвърли едно око.

                       


                    
                 Моя оценка на филма: 6,5 / 10