Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 14 април 2016 г.

Пръв поглед към новия постер на Заклинанието 2
След рекордния успех на Заклинанието, от 10 юни по кината трябва да тръгне и втората част отново режисирана от Джеймс Уан (Бързи и яростни 7), с това той ще възроди на екран, още един истински случай от досиетата на известните демонологисти Ед и Лорейн Уорън.

Завръщайки се в техните роли, звездите са номинираната за Оскар Вера Фармига (Бейтс Мотел) и Патрик Уилсън (Коварен, Фарго), като Лорейн и Ед Уорън, които в едно от най-ужасяващите паранормални разследвания пътуват до Северен Лондон, за да помогнат на самотна майка отглеждаща четири деца сами в една къща, измъчвана от злонамерени духове.

Филмът е представен от гледната точка на Уан и смело мога да твърдя, че се справя много добре имайки предвид, че за филм на ужасите Заклинанието подбуди невиждан до сега интерес в премиерната си дата. Филмът направи повече от 319 000 000$ в световен мащаб и все още остава вторият най-касов оригинален филм на ужасите за всички времена, на второ място след Заклинателят.

Във филма ще видим Франсис О'Конър като самотна майка, Мадисън Улф (Zoo), Лорън Еспозито, Патрик Маколи и Бенджамин Хей като децата й; Мария Дойл Кенеди; Саймън Дилейни; Франка Потенте и Саймън Мъкбърни (Мисията невъзможна: Престъпна нация).

Сценарият е от Чад Хейес, Дейвид Лесли Джонсън и Джеймс Уан. Питър Сарфан и Роб Коуан, които и преди това работиха върху Заклинанието, са продуценти. Изпълнителни продуценти са Уолтър Хамада и Дейв Нюстадер.Коментари: