Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 22 януари 2016 г.

FOX сменят актьорския състав на новия 24: LegacyFOX са разрешили заснемането на пилотния епизод на 24: Legacy - потенциален нов сериал на оригиналната, отличена с "Еми" драма, която наскоро бе съживена със ситуационната поредица “24: Live Another Day,” обявиха днес Дана Уолдън и Гари Нюмън, съответно председател и изпълнителен директор на Фокс Телевижън Груп. Хауърд Гордън  (“Homeland,” “24”), Мани Кото ("24") и Евън Кац ("24") ще бъдат изпълнителни продуценти.

Проектът ще се продуцира от 20th Century Fox Television, Imagine Television и компанията на Гордън Teakwood Lane Productions. Пилотният епизод ще е с изцяло обновен състав от актьори и ще запази реално-времевия, ускоряващ пулса формат с разделени екрани и сложни преплитащи се сюжетни линии, като всеки епизод ще отговаря на един час от сюжетния ден.

"24: Legacy" ще се върти около завръщането на герой от армията в САЩ и проблемът, който го преследва, и заради който той се вижда принуден да помоли контратерористичен отряд да спаси живота му и да спре в зародиш потенциално най-голямата терористична атака на американска земя.

"24" направи официалната си премиера на 6 ноември 2001 г. и през годините получи номинации за 73 награди "Еми", печелейки награди за забележителен драма сериал през 2006. За осем сезона Кийфър Съдърланд получи седем номинации и спечели една награда за изпъкваща главна роля в серийна драма. Докато сериалът печелеше световно признание, ролята на Съдърланд като легендарния герой проникна в американската народопсихология така, както никой друг герой от драма не го беше правил досега и съвсем закономерно той стана част от културния лексикон. Последната глава от франчайза “24: Live Another Day” бе поредица от 12 серии, чиято премиера бе през лятото на 2014 г. по FOX. Тя събра звездите Съдърланд, Мери Лин Ражскуб, Ким Рейвър и Уилям Дивейн. Сериалът бе високо оценен от публика и критици, като прибра три статуетки "Еми".

24: Legacy е продукция на 20th Century Fox Television и Imagine Television с подкрепата на Teakwood Lane Productions. Хауърд Гордън, Браян Грейзър, Мани Кото, Евън Кац и Кийфър Съдърланд са изпълнителни продуценти. Оригиналният сериал, който за последно бе излъчен в Щатите на 24 май, 2010 г., бе дело на Джоъл Сърнов и Робърт Кочрън.

Автор: Александър Кръстанов


Коментари: