Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 14 януари 2016 г.

Актьорът Алън Рикман почина на 69 години след битка с рака

Актьорът Алън Рикман почина на 69 години в болница тази сутрин след неуспешна битка с рака. Член на семейството му заяви, че в последните си мигове талантливият актьор и режисьор е бил заобиколен от своите роднини и приятели.

Обичаният от всички актьор става истинска звезда, изигравайки Ханс Грубер, врагът на Брус Уилис, в Умирай трудно и събира хиляди фенове след ролята си на професор Сивиръс Снейп в поредицата за Хари Потър.


Рикман печели награди "Златен глобус" и ЕМИ за ролята си в биографичния филм "Распутин", а също и БАФТА за "Робин Худ: Принцът на разбойниците".

Получава номинации за БАФТА за филмите "Майкъл Колинс", "Разум и чувства" и "Искрено, лудо, дълбоко".

Миналата година през април месец звездата разкри, че е имал 50-годишен таен брак с Рима Хортън. Двамата са имали връзка още откакто са се запознали в Колежа по изкуства и дизайн в Челси. По онова време той е бил на 19, а тя - на 18 години.


Двойката е живяла заедно в Лондон в продължение на цели 50 години. Когато го попитали за тайната на дългите и щастливи взаимоотношения, той учудващо отговорил: "Ние сключихме брак съвсем наскоро. Беше прекрасно, защото нямаше други хора. След сватбата в Ню Йорк се разходихме по Бруклинския мост и седнахме да обядваме."

За съжаление, настъпи месеци преди излизането на новия филм "Око в небето", в който той участва заедно с Хелън Мирън и Арън Пол.


Автор: Стелиян Николов

Коментари: