Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 3 януари 2016 г.

Потвърдиха създаването на "Непобедимите 4" със Скалата и Хълк ХоугънПрез 2016 г. ще започнат снимките на "Непобедимите 4", в чийто актьорски състав ще вземат участие Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм и новите лица Дуейн Джонсън "Скалата" и Хълк Хоугън.

Франчайзът "Непобедимите" е изцяло рожба на Силвестър Сталоун. Той стои както зад проекта, така и в самия филм. Друго ново лице в четвъртия филм е Пиърс Броснан. Бюджетът на четвъртата част се очаква да бъде над 100 милиона долара.

Според Movie News Guide Стейтъм е много развълнуван за снимките. Британската суперзвезда ще се превъплъти в ролята си на Лий Крисмас. В скорошно интервю той сподели, че няма търпение заснемането да започне, тъй като е голям фен на Сталоун. Стейтъм е израснал, гледайки негови филми и е заклет почитател.

По данни на Cross Map франчайзът е спечелил стабилна маса почитатели в Китай, и затова не са случайни слуховете, че лентата може да бъде записана именно там. Не е обявена официална премиерна дата, но се очаква филмът да тръгне по кината през 2017 г.

Твърди се, че Хълк Хоугън ще е главният злодей във филма. Продуцентският екип търси дубльор за сцените, в които Хоугън бяга. Освен него и Скалата, Стив Остин е друг борец, който ще вземе участие.

Няма официална информация за сюжета, но изглежда, че някои от главните герои ще се простят със живота си. В интервю Сталоун заяви: "Лично аз вярвам, че героите стават разпознаваеми и смъртта им би помрачила настроението на публиката след края на филма. Но това може да се промени в "Непобедимите" 4.

Една от загубите на главен герой във франчайза досега се случи във втората част от поредицата. Това беше Били Хлапето, изигран от Лиъм Хемсуърт. Той беше убит от героя на Жан Клод Ван Дам.


Автор: Александър Кръстанов

Коментари: