Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 30 декември 2015 г.

Леонардо Ди Каприо: Отхвърлих шанса си да играя Анакин Скайуокър в "Междузвездни войни"


Актьорът Леонардо Ди Каприо разкри, че е имал възможност да играе Анакин Скайуокър в "Междузвездни войни". Актьорът потвърди, че е имал среща с Джордж Лукас, за да обсъдят ролята му в "Междузвездни войни: Епизод II - Клонираните атакуват" и Междузвездни войни: Епизод III - Отмъщението на ситите". Ролята взе Хейдън Кристенсен.

"Да, имах среща с Джордж Лукас", каза Ди Каприо. "Отказах, защото тогава не се чувствах готов да приема ролята." Ди Каприо също сподели, че е имал шанса да играе ролята на Робин в "Батман завинаги" и тази на Спайдърмен, преди Тоби Магуайър.

Ди Каприо разкри пред Shortlist: "Не съм бил на кастинг за ролята на Робин. Имах среща с Джоел Шумахер. Беше просто една среща и, не, не го направих. Доколкото помня, отидох на срещата, но не исках да играя ролята. Джоел Шумахер е наистина талантлив режисьор, но не мисля, че бях готов за нещо такова."

Актьорът не изключва да играе ролята на супер герой за в бъдеще. Той също така добави: "Никога нищо не се знае. Главните герои стават все по-добри и по-добри. Аз не съм изключил тази възможност все още."


Автор: Ванеса Павлова

Коментари: