Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 15 октомври 2015 г.

Нов кадър от СПЕКТЪР показва злодея на Кристоф Валц
От EON Продукшънс, Метро-Голден-Майер Студиос и СОНИ Пикчърс пуснаха нов клип от СПЕКТЪР!

Във филма тайнствено послание от миналото изпраща Джеймс Бонд (Даниел Крейг) на свирепа мисия в Мексико Сити, а след това в Рим, където той се среща с Лусия Шиара (Моника Белучи), красивата и забранена вдовица на скандален престъпник. Бонд успява да инфилтрира тайна среща и разкрива съществуването на зловеща организация, известна като Спектър.

Междувременно в Лондон, Макс Денбиг (Андрю Скот), новият ръководител на Центъра за национална сигурност, поставя под съмнение действията на Бонд и оспорва значението на MI6, организацията водена от M (Рейф Файнс). Бонд тайно привлича Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), за да му помогнат в търсенето на Маделин Суон (Леа Сейду), дъщеря на стария му враг г-н Уайт (Йеспер Кристенсен), който може да държи уликите за разплитането на паяжината на СПЕКТЪР. Като дъщеря на убиец, тя разбира Бонд по начин, по който повечето други не могат.

След като Бонд устремено се насочва към сърцето на СПЕКТЪР, той научава за смразяваща връзка между себе си и врага, който издирва, изигран от Кристоф Валц.


Режисьор отново е Сам Мендес, СПЕКТЪР е написан от Джон Логан, Нийл Първис и Робърт Уейд. Филмът за 24-ия Бонд ще тръгне по кината и IMAX на 6 ноември, 2015 г. Наскоро бе потвърдено, че носителя на Грами - Сам Смит ще напише тематичната песен за филма, която ще бъде озаглавена “Writing’s on the Wall.”

Автор: Радмила Яначкова


Коментари: