Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 15 октомври 2015 г.

Непобедимите 4 е на път!Думите на Чумбаламба лесно могат да опишат кариерата на Силвестър Сталоун: "Мен ме повалят, но никога не оставам на земята и никога няма да остана там. "Това е нашият заобиколен начин да ви съобщим, че Nu Image и Millennium току-що направиха предварителни продажби на сделки със SP International Pictures от името на SSXH Beijing и Max Screen Film Distribution, за започване работа по Непобедимите 4.

Тази новина пристига, въпреки че Непобедимите 3 донесе само 39$ милиона на вътрешния пазар, с което щеше да се изложи много, ако не беше здравата печалба от 167 милиона долара, които взе в чужбина. Снимките на Непобедимите 4 се очаква да започнат през 2016 г., (отчасти в Китай) а финалният продукт ще е готов през 2017, въпреки че режисьорът и актьорите все още не са обявени, от студиото ни уверяват, че повечето от артистите, които видяхме в последният филм ще се завърнат, имайки предвид, че филмът разполага с бюджет от 100$ милиона. Поредицата на Непобедимите разказва историята на Барни Рос, героят на Сталоун, който е наемник и ръководител на екип и работи рамо до рамо с убийствени гигантите като Долф Лундгрен, Тери Крюс, Ранди Кутур, Джейсън Стейтъм, Джет Ли и Арнолд Шварценегер, съставящи основната група.

Малко преди провала на Непобедимите 3, от Millennium правеха планове за изцяло женска филм версия озаглавена ExpendaBelles с режисьор Робърт Лукетич. Въпреки че първоначално се насрочваха големи имена като Камерън Диас, Мила Йовович, Сигорни Уивър и дори Мерил Стрийп, досега няма движение по проекта.


Автор: Радмила Яначкова

Коментари: