Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 30 септември 2015 г.

Нова информация за предстоящия филм Resident Evil 6"Заразно Зло: Последната Глава" е шестата част от поредицата адаптирана по най-продаваната серия видео игри, режисирана от Пол У.С Андерсън, е на път да започне снимки с планирана премиерна дата не по-рано от 2017. В последната глава на Заразно Зло ще видим Мила Йовович отново в главната роля, която ще се събере отново с Али Лартър. В допълнение към Алис и Клеър Редфийлд ще се присъединят и завръщащите се към поредицата Уентуърт Милър, като Крис - братът на Клеър и Иън Глен като коварния Д-р Айзъкс. Филмът ще включва също и Шоун Робъртс, Руби Роуз (Изгряващата звезда на Оранжевото е новото Черно), Еойн Макен, Уилям Леви, Фрейзър Джеймс и японският модел и знаменитост - Рола.

Докато всички парчета от пъзела продължават да си идват на мястото, по отношение на крайната и последна част на филма на Андерсън, сега феновете вече могат и да получат зад кулисен поглед към филма, с любезното съдействие на Instagram акаунтите на звездите от филма. За феновете, които са следвали Йовович през годините в битката й срещу злото, ви представяме много вълнуващи нови снимки. С участието на двамата нови и стари актьори.

За филма се знае се, че Андерсън ще се завърне към корените на самата поредица, като зрителите ще проследят случващото се след събитията от Заразно зло: Възмездие, Алис ще се опита да сложи край на плановете на Червената кралицата за елиминиране на всички останали оцелели хора. Официалното резюме на филма гласи:

"Веднага след събитията от "Заразно зло: Възмездие", човечеството се крепи на последните си сили. След като Алис е предадена от Уескер във Вашингтон, като единствената оцеляла от това, което е трябвало да бъде окончателният отпор на човечеството срещу немъртвите орди, Алис трябва да се завърне там, където кошмарът започна - Ракуун Сити, където Ъмбрела Корпорейшън събира силите си за един финален удар, една финална битка срещу останалите единствени оцелели от апокалипсиса. В надпревара с времето Алис ще обедини силите си със стари приятели и неочакван съюзник в една екшън битка с немъртви орди и нови мутирали чудовища. Но малко по-малко Алис започва да губи свръхчовешките си способности и напредващото предстоящо нападение на Ъмбрела, това се очертава да бъде най-трудно приключение на Алис, докато тя се бори да спаси човечеството, която е на ръба на забравата."


"Заразно Зло: Последната Глава" ще видите по кината от 27 януари, 2017.Коментари: