Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 12 септември 2015 г.

Виктор Салва се завръща като режисьор на "Jeepers Creepers 3".
Myriad Pictures обявиха днес, че ще стартират снимките на трети филм от франчайза "Jeepers Creepers" със заглавие "Jeepers Creepers 3", начело на който ще застане сценариста и режисьор Виктор Салва (Паудър), придружен от актьорите Джонатан Брек и Брендън Смит.

В новия филм Смит се завръща като сержант Дейвис Тъбс, който ще сформира ударен екип, решен да съсипе Крийпър (Брек) веднъж завинаги и накрая да научи за мрачния му произход. Легендарното чудовище не се дава без бой, разбира се.

"Писането на сценария и режисирането на нов филм Jeepers Creepers, първия след цяло десетилетие, е невероятно вълнуващо за мен, а вярвам и за всички фенове по света, които молеха за още", каза Салва. "Камерите ще заснемат нова и ужасяваща глава от вселената на Jeepers Creepers. Ще върнем камиона на Крийпър и ще засегнем големия въпрос, който се върти около него: какво е той, откъде е дошъл и защо върши тези неща."

Франсис Форд Копола на American Zoetrope, който продуцира първите два филма, ще е копродуцент заедно с Odyssey Media на Кърк Шоу и Сурай Гохил и The Cartel на Стан Спрай. Myriad на Кърк Д'Амико ще е изпълнителен продуцент.

"Jeepers Creepers 3" е планиран за заснемане във Ванкувър през първото тримесечие на 2016.

Коментари: