Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 13 септември 2015 г.

Тази нощ е премиерата на "Hardcore"Преди премиерата си на Midnight Madness в международния филмов фестивал в Торонто тази нощ, излезе трейлърът на предстоящия екшън от първо лице "Hardcore". Изгледайте го в плейъра по-долу!

Не помните нищо. Най-вече защото току-що сте върнати от света на мъртвите от жена ви. Тя ви казва, че името ви е Хенри и ви поздравява, че вече сте киборг.

Пет минути по-късно жена ви е отвлечена и може би трябва да си я върнете. Кой я е отвлякъл? Името му е Акан (Данила Козловски) - откачен мегаломан с телекинетични способности и безбройна армия от наемници. Намирате се в непознатия град Москва, Русия, където всички искат да ви убият. Всички, освен един мистериозен британски другар на име Джими (Шарлто Копли). Може би той е на ваша страна. Успех, Хенри. Със сигурност ще имаш нужда от него.

О, споменах ли ти, че батерията ти е почти изтощена?

Режисиран от Илия Найшулър и продуциран от Тимур Бекмамбетов (Wanted, Night Watch), филмът е с участието на звездите Шарлто Копли (District 9), Данила Козловски  (Vampire Academy), Хейли Бенет  (The Equalizer), Андрей Дементиев, Даша Чаруса и Света Устинова.


Коментари: