Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 29 септември 2015 г.

Обявиха Вин Дизел за режисьор на "Furious 8" и той съобщи, че ще има още една последна трилогия.Миналата седмица Hollywood Reporter публикува история, в която се спекулира за задсценична интрига във "Furious 8" - най-новият филм от зверския бензинов франчайз на Universal, Original Film и Вин Дизел. Казано по-конкретно, те обвиняват Дизел за склонността му егоцентрично да се намесва дори в най-малките детайли на филма, докато продължава търсенето на нов режисьор, който да поеме волана. Дори се спекулира, че Дизел има мераци един ден лично да режисира поредицата. В отговор на инсинуациите, винаги прямият Дизел се обърна към феновете си във Facebook, за да изясни ситуацията:

"Феновете на САГАТА "Fast & Furious" са най-добрите фенове на света", написа той. "Откакто станах продуцент през 2008-а, вие ме подкрепяхте във всяка стъпка по пътя, като буквално ми давахте обратна информация, която се оказа безценна. Благодаря ви. Продуцентският ми партньор Нийл би искал да ме види на режисьорския стол, но този франчайз е много специален, затова тези въпроси трябва да се решават много внимателно. Да сме наясно - на НИКОГО още не е предложено да оглави "Fast & Furious 8", още по-малко пък да види сценария. Universal бяха толкова добри към мен и ми се доверяват за визията. За мен те са като семейство. Обещах на студиото да направя една последна трилогия, която да приключи сагата. В следващия си пост ще обявя имената на режисьорите."

Що се отнася до споменаването на "трилогия", дали Дизел има предвид три филма, включващи "Furious 7", или ще видим части 8, 9 и 10? Само времето и одомерите ще покажат. Междувременно още не е ясно кой ще седне на режисьорския стол, а единственото споменато име е това на Жаум Колет-Сера от "Non-Stop", който обаче очевидно е отклонил предложението заради работата си по "Sony’s In the Deep".

След безпрецедентния успех на седмия филм, Дизел обяви новия "Furious 8" на тазгодишната CinemaCon. Очаква се той да се завърне заедно с Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън и Кърт Ръсел, придружени от редовните участници във франчайза Мишел Родригес, Джордана Брюстър, Тайрийз Гибсън, Крис "Лудакрис" Бриджис, Елза Патаки и Лукас Блек, които ще се върнат в ролите си на улични състезатели, станали международни престъпници, станали супер тайни агенти.

Universal Pictures ще пусне "Furious 8" по кината на 14 април, 2017 г.Коментари: