Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 2 септември 2015 г.

Нова информация за предстоящия филм за шестата част на Заразно Зло
Мила Йовович се подготвя за окончателната й роля като Алис в Заразно Зло.

След снимките от снимачната площадка, които сподели миналия уикенд, звездата Мила Йовович се завръща с още една снимка от света на Заразно Зло, този път по време на тестовете й за грим. На нея виждаме героинята на Йовович заедно със съпруга си и режисьора Пол ВС. Андерсън!

Йовович е водеща в актьорския състав на филма, който се очаква да започне снимките малко по-късно тази седмица. Към нея ще се присъедини и Али Лартър и Уентуърт Милър (които, напоследък работи най-вече по "Светкавицата" като капитан СТУД) в ролите на Клеър и Крис Редфийлд, съответно. След като снимките са насрочени да започнат скоро, през следващите дни очакваме от екипа да обявят още от ролите във филма.

Снимките на Заразно Зло: Последната глава ще се снимат на няколко места - Кейптаун, Южна Африка е един от многото градове използвани за шестата и (би трябвало) последна част на проточилата се поредица на Заразно Зло. Пол ВС. Андерсън ще се завърне за четвърти път като режисьор и сценарист на поредицата на Screen Gems. Филмът тръгва по кината на 27 януари, 2017.

В момента поредицата е най-касовият франчайз базиран върху видео игра, с над $915 милиона в световен боксофис от петте филма. Последният филм от поредицата, който видяхте беше Заразно Зло: Възмездие през 2012 година.

Автор: Радмила Яначкова

Коментари: