Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 17 септември 2015 г.

Нови постери и банери на СПЕКТЪР дебютираха онлайн

От EON Productions, MGM и Sony Pictures пуснаха нови постери и снимки от предстоящия 24-ти филм за Джеймс Бонд - Спектър!

Във филма тайнствено послание от миналото изпраща Джеймс Бонд (Даниел Крейг) на свирепа мисия в Мексико Сити, а след това в Рим, където той се среща с Лусия Шиара (Моника Белучи), красивата и забранена вдовица на скандален престъпник. Бонд успява да инфилтрира тайна среща и разкрива съществуването на зловеща организация, известна като Спектър.

Междувременно в Лондон, Макс Денбиг (Андрю Скот), новият ръководител на Центъра за национална сигурност, поставя под съмнение действията на Бонд и оспорва значението на MI6, организацията водена от M (Рейф Файнс). Бонд тайно привлича Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), за да му помогнат в търсенето на Маделин Суон (Леа Сейду), дъщеря на стария му враг г-н Уайт (Йеспер Кристенсен), който може да държи уликите за разплитането на паяжината на СПЕКТЪР. Като дъщеря на убиец, тя разбира Бонд по начин, по който повечето други не могат.

След като Бонд устремено се насочва към сърцето на СПЕКТЪР, той научава за смразяваща връзка между себе си и врага, който издирва, изигран от Кристоф Валц.

СПЕКТЪР (Специален Изпълнител на Контраразузнаване, тероризъм, отмъщение и изнудване-SPECTRE (преведено от Английски), тъй като феновете на Бонд знаят, че това е измислена глобална терористична организация типична за романите на Иан Флеминг, както и филмите и видеоигрите въз основа на тези романи. Организацията се ръководи от злодея Ернест Ставро Блофелд, въпреки че от актьорския състав и екипа са мълчаливи за това дали действително ще видим Блофелд в новия филм.

Режисьор отново е Сам Мендес, СПЕКТЪР е написан от Джон Логан, Нийл Първис и Робърт Уейд. Филмът за 24-ия Бонд ще тръгне по кината и IMAX на 6 ноември, 2015 г. Наскоро бе потвърдено, че носителя на Грами - Сам Смит ще напише тематичната песен за филма, която ще бъде озаглавена “Writing’s on the Wall.”


Автор: Радмила Яначкова

Коментари: