Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 15 септември 2015 г.

Венсан Касел ще бъде заплахата за Мат Деймън в новия филм за Борн
Новият филм за Борн тръгва по кината от следващия юли.

Венсан Касел (Черният лебед, Бандата на Оушън) ще играе злодея в новия филм за Борн, в който той ще застрашава завръщащата се звезда Мат Деймън. Подробностите са малко за това каква точно ще бъде ролята на Касел, но най-общо казано той ще играе наемен убиец, който е по следите на Джейсън Борн.

Също малко се знае за сюжета на новия филм, единственото нещо, което беше потвърдено, е че няма да има кросоувър между Борн на Деймън и този на Джеръми Ренър - Арън Крос. Джулия Стайлс се завръща в ролята си на бившия агент на ЦРУ Ники Парсънс, обаче главната женска роля се полага на Алисия Викандер, носителят на Оскар Томи Лий Джоунс ще играе високопоставен служител на ЦРУ.

"Без да издавам твърде много, ще видите Борн през сериозно икономично-надупчената Европа и в един свят, в който той е превъзмогнал Сноудън", каза Деймън по рано за поредицата. "Изглежда, че много се е променило в този филм, появяват се всички тези караници (дебати) за шпионажа и гражданските свободи, както и за естеството на демокрацията. "

Пол Грийнграс ще е е режисьор отново по сценарий, на който той е съавтор с Кристофър Русе. Франк Маршал отново ще продуцира новия филм заедно с Джефри Уейнър за Captivate Entertainment. Грийнграс, Деймън и Грег Гудман също са продуценти.

Снимките на Борн 5 трябва да започнат скоро първо в Гърция и след това в Лас Вегас. Филмът ще удари големия екран 29-ти Юли, 2016.

Автор: Радмила Яначкова


Коментари: