Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 7 септември 2015 г.

Постерът на фантастичния трилър The 5th Wave гласи: Защитавай своето, страхувай се от другите
След като миналата седмица Columbia Pictures представи международния трайлър на адаптацията на младежкия бестселър The 5th Wave, сега е достъпен и постерът на филма, на който виждаме Клои Грейс.

В The 5th Wave, който се разиграва в настоящето, четири вълни на все по-смъртоносни атаки почти затриват Земята. Изправяйки се срещу повсеместния страх и недоверие, 16-годишната Каси бяга, отчаяно опитвайки се да спаси по-малкия си брат. Докато се подготвя за неизбежната смъртоносна пета вълна, Каси среща млад мъж, който може да се превърне в последната й надежда.

Планиран за излъчване в Щатите на 29 януари 2016, "The 5th Wave" е с участието на Клои Грейс Мориц в ролята на Каси, Ник Робинсън като Бен Париш "Зомбито", Рон Ливингстън като бащата Оливър, Маги Сиф като майката Лиза, Алекс Роу като Ивън Уокър, Майка Монроу като Рингър, Закари Артър като Сам и Лийв Шрайбър като Вош.

Екшън-приключенският филм е режисиран от Дж. Блейксън, сценарият е на Сузана Грант по книгата на Рик Янси. Продуценти са Тоби Магуайър, Греъм Кинг, Лин Харис и Матю Плауф. Денис Съливън и Ричард Мидълтън са изпълнителни продуценти.Коментари: