Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 1 септември 2015 г.

Мат Деймън с нови детайли за предстоящия Борн 5Камерите са почти готови за снимки по новия, неозаглавен филм за Джейсън Борн, който ще включва завръщането на носителя на Оскар - Мат Деймън в главната роля и помощника му от Превъзходството на Борн и Ултиматума на Борн - Пол Грийнграс като режисьор. Наскоро в интервю актьора разказа за това какво можем да очакваме по отношение на сюжета и местата за снимки в Борн 5.

"Без да издавам твърде много ще видите Борн през сериозно икономично-надупчената Европа и в един свят, в който той е превъзмогнал Сноудън", каза Деймън. "Изглежда, че много се е променило в този филм, появяват се всички тези караници (дебати) за шпионажа и гражданските свободи, както и за естеството на демокрацията. "

Що се отнася до това къде ще се развива историята, ще видим този пост-Сноудън Борн да офейка към дестинация, която ще накара Деймън да се завърне отново в един град, много добре познат на феновете на бандата на Оушън.

"Ние започваме снимки в Гърция, нали знаете, началото на демокрацията", каза той. "И филмът свършва в Лас Вегас, най-гротескното въплъщение ...."

Малко се знае за сюжета на новия филм, въпреки че е било потвърдено, че няма да има кросоувър между Борн на Деймън и този на Джеръми Ренър - Арън Крос. Джулия Стайлс ще се завърне във франчайза в ролята си на бившия агент на ЦРУ - Ники Парсънс, също и с Алисия Викандер в главната женска роля и носителят на Оскар Томи Лий Джоунс като високопоставен служител на ЦРУ.

Франк Маршал отново ще е продуцент на новия филм заедно с Джефри Уейнър за компанията Captivate Entertainment. Грийнграс, Деймън и Грег Гудман също са ко-продуценти.
Снимките трябва да започнат скоро на Борн 5, а филмът се очаква да се появи на големия екран на 29 Юли, 2016.

Автор: Радмила ЯначковаКоментари: