Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 29 септември 2015 г.

Ридли Скот отговаря защо Прометей 2 се превърна в "Пришълецът: Изгубеният рай"Защо Прометей 2 се превърна в "Пришълецът: Изгубеният рай"?

В четвъртък, по време на интервю, режисьорът Ридли Скот разкри, че Прометей 2 всъщност ще се нарича "Пришълецът: Изгубеният рай", разказвайки малко повече за това какво можем да очакваме в предстоящия филм.

Защо филмът е озаглавен "Пришълецът: Изгубеният рай"? "Защото във филма ще проследим историята обратно към това, защо как и кога звярът е създаден", обясни Ридли. "Ще имаме възможността да се завърнем към първия филм за Пришълецът, който направих още преди тридесет години.

От известно време за Прометей 2 се говореше, че ще включва думата "Рай" в заглавието си, и докато заглавието "Изгубеният рай" е препратка към известното произведение на английски поет Джон Милтън за падението на човека, също така и само по себе си има връзка с конкретна сцена, която ще видим в Прометей, в която бащата на Елизабет Шоу й казва къде отиват мъртвите хора:

"Бащата Шоу: Всеки го нарича по свой собствен начин; небето, рая. Както и да се нарича, е едно красиво място.
Младата Шоу: Откъде знаеш, че е красиво?

Беше споделено от създателите на филма, че новата планета, на която ще се развива действието в Пришълецът: Изгубеният рай и на която ще бъде домът на престъпните инженерите на първия филм, се казва "Рай". Въпреки че Скот по-рано потвърди първоначалните HR дизайни на Пришълецът, те няма да бъдат повторени за новия филм, той сподели, че филмът трябва да включва нови ужасяващи създания, включително инженер/извънземен хибрид, наречен "Дяконът", който зърнахме за кратко във финала на Прометей.

Пришълецът: Изгубеният рай тръгва по кината през февруари с Майкъл Фасбендър и Нуми Рапас, в главните роли на Шоу и андроидът Дейвид.

Автор: Радмила Яначкова.Коментари: