Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 21 септември 2015 г.

Феноменалните 2 ще се появи много по-рано, отколкото си мислехмеФеноменалните 2 ще се появи много по-рано, отколкото си мислехме

Беше официално обявено миналото лято, че Pixar започва да работи по Феноменалните 2 - но това, което не беше казано е точно кога ще видим крайния резултат. Добрият динозавър, Търсенето на Дори, Коко и Играта на Играчките 4, са останалите предвидени проекти на студиото до ноември 2017 г., така че до този момент просто се очаква продължението Феноменалните да бъде предвидено за след този месец. За съжаление след всичкото това време все още нямаме някакви категорични детайли за филма - но това, което със сигурност знаем е, че проектът действително е успял да избърза пред Колите 3.

Режисьорът Брад Бърд наскоро пусна информация относно датата на пускане на Феноменалните 2. Запитан за това кога можем да очакваме да видим продължението да тръгне по кината, Бърд каза:
Феноменалните 2 беше насрочен за правене след Колите 3, но нещата около филма се завъртяха малко по-рано и той ни придвижи нагоре и напред. Датите около премиерата на филма са все още неясни.

Като се има предвид, че и Колите 3 все още не разполага с актуална премиерна дата, тази информация дадена от режисьора не ни учудва изобщо. Едно нещо, което знаем със сигурност е, че Феноменалните 2 предизвиква по-голям интерес във възрастните, отколкото в Колите 3. Към днешна дата, Pixar има претенция за премиерна дата през уикенда на 15 юни, 2018 г., така че човек трябва да се замисли дали това означава, че в крайна сметка именно това ще бъде датата на продължението за супергероите.

По отношение на развитието на Феноменалните 2, Брад Бърд разкри, че сценарият е наполовина завършен. Подобно на първия филм, Бърд също така ще режисира и този - именно той ще бъде първият му анимационен филм от 2007 г. насам (Рататуй), имайки предвид, че Бърд прекара последните осем години работейки върху Мисията невъзможна: Режим Фантом, и Утреландия).

По време на интервю по-рано тази година, Брад Бърд сподели, че феновете не трябва да очакват от Феноменалните 2 да се върти около бума на комичните филми и книги, които наблюдаваме в последно време - ами около това филма да продължи да бъде специален в рамките на жанра, в който е сниман: елементът на семейството. Към настоящия момент всички специфични детайли около сюжета се съхраняват плътно в тайна, макар че вероятно можем да очакваме от тях да започнат да изтичат бавно през следващите седмици или месеци. Надяваме се, че няма да чакаме твърде дълго преди Pixar да се ангажира с премиерна дата, за да можем след това официално да стартираме обратното броене на нашите часовници.

Автор: Радмила Яначкова

Коментари: