Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 22 август 2015 г.

Нов ТВ спот на Maze Runner: The Scorch Trials


Новият филм "The Scorch Trials" с участието на Дилън О'Браян, Томас Броди-Сангстър, Кая Скоделарио, Уил Полтър, Патриша Кларксън, Роза Салазар, Ейдън Гилън, Ки Хонг Лий и Джанкарло Еспозито е адаптация на книгата на Джеймс Дашнър от поредицата  "The Maze Runner”. Историята проследява Томас и останалите глейдъри след като успяват да се измъкнат от лабиринта и биват затворени в пансион, където срещат нови опасности.

Излизането от лабиринта трябваше да е краят на историята. Томас беше сигурен, че измъкването от Лабиринта означава свобода за него и глейдърите. Но ЗЛО не е казал последната си дума. Втора фаза започва сега. "Пещта." Няма правила. Няма кой да ти помогне. Или се спасяваш, или умираш. Глейдърите имат две седмици да пресекат "Пещта" - най-опечената част на планетата. ЗЛО е настроил всички обстоятелства против тях, така че да нямат шанс. Приятелството им ще бъде изпитано. Верността ще бъде нарушена. Всички карти са сложени на масата. Сега има и други. Оцеляването им зависи от унищожението на глейдърите - и те са решени да оцелеят.

"Maze Runner: The Scorch Trials" ще се излъчва в 2D, 3D и IMAX от 18 септември 2015. Първият филм, направен само за 34 мил. долара, спечели 340.8 милиона в световния боксофис.

Коментари: