Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 23 август 2015 г.

Трейлър и инфо за Марсианецът" на Ридли Скот20th Century Fox пусна трейлъра на продукцията на режисьора Ридли Скот "Марсианеца", която тръгва по кината на 2 октомври. Можете да го гледате по-долу.

По време на човешка мисия до Марс астронавтът Марк Уотни (Мат Деймън) е сметнат за мъртъв след ужасна буря и изоставен от екипажа си. Но Уотни оцелява и се оказва сам и хванат в капан на враждебна планета. С оскъдни запаси той трябва да използва гения, нюха и духа си, за да издържи и да намери начин да изпрати сигнал до Земята, че е жив. На милиони километри от него НАСА и екип международни учени работят неуморно, за да върнат "марсианеца" у дома, докато екипажът му в същото време планира опасна, дори невъзможна спасителна операция. Докато възелът на тази история за смелост се развързва, светът се обединява в молитвите си за благополучното завръщане на Уотни.

Създаден по мотиви на роман бестселър, "Марсианецът" събира звезди, сред които Джесика Частейн ("Interstellar", "Zero Dark Thirty"), Кристен Уииг ("Welcome to Me", "The Skeleton Twins"), Кейт Мара (“House of Cards,” "Fantastic Four"), Майкъл Пена ("Fury", "End of Watch"), Джеф Даниелс (“The Newsroom,” "Dumb and Dumber To"), Чиветел Еджиофор ("12 Years a Slave", "Children of Men") и Доналд Глоувър (“Community,” "Mystery Team").

Марсианецът е продуциран от Ридли Скот, Саймън Кинберг, Майкъл Шефър, Марк Хъфмън и Адитя Сууд.


Коментари: