Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 28 август 2015 г.

Снимките на The Assassin’s Creed започват в понеделник.20th Century Fox и New Regency пуснаха първия официална снимка от филма, на който можем да видим Майкъл Фасбендър в предстоящия "Assassin’s Creed".

Във филма Фасбендър играе Калъм Линч, герой, който не е част от която и да е игра от поредицата. Филмът официално е представен така:

Благодарение на революционна технология, която отключва генетичните му спомени, Калъм Линч преживява приключенията на предшественика си Агилар в Испания от ХV век. Калъм открива, че той идва от мистериозно тайно общество, "Убийците", и натрупва огромно познание и умения, за да се изправи срещу насилствения и мощен Орден на тамплиерите в настоящето.

В "Assassin’s Creed" участват номинирания за Наградата на Академията Майкъл Фасбендър (X-Men: Days of Future Past, 12 Years a Slave) и носителя й Марион Котилард  (The Dark Knight Rises, La Vie en Rose). Режисьор на филма е Джъстин Кързел (Snowtown, Macbeth); продуцентските компании са New Regency, Ubisoft Motion Pictures, DMC Films и Kennedy/Marshall; ко-спонсори са RatPac Entertainment и Alpha Pictures; дистрибутор е 20th Century Fox. Световната премиера на Assassin’s Creed е 21 декември 2016.

Коментари: