Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 8 юли 2015 г.

Инфо и трейлър на продължението на Роки 7 a.k.a Creed


Режисьор на „Creed” е Райън Куглър, а в ролите са Майкъл Б. Джордън, Силвестър Сталоун, Теса Томпсън, Фелиша Рашад, Греъм МакТавиш, Тони Белю и други.

Премиерна дата: 25 ноември, 2015, САЩ.

Сюжет:
Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Warner Bros. Pictures и New Line Cinema представят филма на награждавания кинотворец Раян Куглър “Creed.” Филмът отваря нова глава в историята на “Rocky”, в която участва номинираният за наградата на Академията Силвестър Сталоун в знаменателната си роля. Филмът събира Куглър със звездата от филма му “Fruitvale Station” Майкъл Джордън в ролята на сина на Аполо Крийд.

Адонис Джонсън (Джордън) не познава известния си баща, световният шампион в тежка категория Аполо Крийд, който умира, преди да се роди. И все пак не може да се отрече, че боксът е в кръвта му, така че Адонис поема към Филаделфия - мястото на легендарния мач на Аполо Крийд с дръзкия новак Роки Балбоа.

Веднъж пристигнал в града на братската любов, Адонис успява да открие Роки (Сталоун) и го моли да му стане треньор. Въпреки настояването му, че вече е напуснал борбата, Роки вижда в Адонис силата и решителността, която Аполо някога притежавал - яростният враг, станал негов най-близък приятел. Съгласявайки се да го поеме, Роки обучава младия борец, дори когато бившият шампион се бие срещу противник много по-смъртоносен от всеки друг, срещал на ринга.

Имайки Роки в своя ъгъл на ринга, не отнема много време, преди Адонис да посегне към титлата. Въпросът е, може ли да развие навреме не само силата, но и сърцето на истински боец, за да стигне до нея?


 

Коментари: