Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 2 април 2015 г.

Инфо и трейлър с бг субтитри на предстоящия Masterminds с Кристен Уиг и Оуен Уилсън


Режисьор: Джаред Хес
В ролите: Кристен Уиг, Зак Галифанакис, Оуен Уилсън, Кейт Маккинън, Джейсън Съдейкис, Кен Марино, Мери Елизабет Елис, Лесли Джоунс, Девин Ратри
Световна премиера: САЩ, 7 Август, 2015 г.


Сюжет:
В тази екшън комедия, създадена по истински събития, Дейвид Гант (Зак Галифианакис) открива истинското значение на приключението далеч отвъд най-смелите си мечти. Той е обикновен човек, хванат в капана на монотонен живот. Ден след ден той управлява въоръжено превозно средство, транспортиращо милиони долари на различни хора, без шанс за смяна на положението си. Единствената частица вълнение е флиртът му с колегата Кели Кембъл (Кристен Уиг), която скоро го въвлича в схемата на живота му.

С група полубезмозъчни престъпници, предвождани от Стийв Чеймбърс (Оуен Уилсън) и благодарение на един абсурдно измислен план за грабеж, Дейвид успява да стори невъзможното и се измъква със 17 милиона долара в кеш. Единственият проблем е, че той наивно предава парите в ръцете на свои "приятели" и провалът му става неизбежен. Бандитите пръскат милионите разточително за безбожно скъпи луксозни играчки и така оставят блестяща диря от улики. Криейки се и все още ядосан, Дейвид трябва да се измъкне от властите, да избяга от нелеп ловец на глави - Майк МакКини (Джейсън Съдейкис), и да се опита да си го върне на онези, на които най-много е вярвал.
Коментари: