Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 23 април 2015 г.

Джони Деп се завръща в първата част на „Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории"Джони Деп се завърна днес в Австралия на снимачната площадка на „Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" след контузия през миналия месец, което временно спря снимките. Продуцентът Джери Брукхаймър сподели добрата новина за завръщането на Деп чрез социалните медии, публикувайки Tweet в официалната си страница, заедно с първия кадър от новото приключение в открито море!

"Мъртвите не казват истории" е режисиран от Еспен Сандберг и Йоахим Ронинг(Kon-Tiki) и се снима изцяло в Куинсланд, Австралия. Джони Деп се завръща в емблематичната си роля като капитан Джак Спароу, към него наскоро са се присъединили и носителя на Оскар - Хавиер Бардем (Няма място за старите кучета, Скайфол), младата звезда Кая Скоделарио (Лабиринтът: Невъзможно бягство) и Брентън Туайтис (злобен, даващия). Към тях ще се присъедини отново носителят на Оскар - Джефри Ръш като Барбоса, Кевин Р. Макнали като Джошъми Гибс и Стивън Греъм като Скръм.

Хвърлен в едно изцяло ново приключение, злите ветрове отново ще задухат още по-силно към безкъсметния капитан Джак Спароу, когато смъртоносни призрачни пирати водени от стария му враг, страховития капитан Салазар (Бардем), избягват от Дяволския Триъгълник, твърдо решени да убият всеки пират в морето ... включително и него. Единствената надежда за оцеляване на капитан Джак се крие и в търсенето на легендарния Тризъбец на Посейдон, мощен артефакт, който придава на своя господар пълен контрол над моретата.

„Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" е продуциран от Брукхаймър и написан от Джеф Нейтънсън (Хвани ме, ако можеш, Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп). Изпълнителен продуцент е Чад Омам. Филмът тръгва по кината от 07 юли, 2017 г.


Автор: Радмила Яначкова

Коментари: