Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 3 април 2015 г.

Шоколатиери направиха шоколадов Бенедикт Къмбърбач в реален размерПонякога шоколадовите великденски зайци просто не са достатъчни.

Точно навреме за Великден, екип от осем предприемчиви шоколатиери в Англия ръчно изработиха в естествена големина Бенедикт Къмбърбач от белгийски шоколад.
The "Chocobatch"/ Чокобач както го наричат на галено създателите му, е направен като част от промоция за стартирането на Британския телевизионен канал Драма. Номинираният за Оскар артист бе избран като вдъхновение, след като национална анкета го определи, като най-добре изглеждащата тв и драма звезда на Великобритания.
Плашещо реалистичното творение бе изваяно от около 500 бара разтопен шоколад в продължение на 250 часа. За разлика от човешкия Бенедикт Къмбърбач, шоколадовият е кух, и тежи около 80 килограма. (отпусни раменете си, Chocobatch така ще изглеждаш по-малко напрегнат.) Във видео за творческия процес, получено от The Telegraph, член на екипа показва, че най-трудният аспект от извайването на симпатичния актьор от храна е била съпротивата да не го опитат на вкус.
"Поразителното в Бенедикт е, че той има доста слабо лице, но доста голяма глава, така че да наблегнем на тези характеристики беше доста трудно", сподели един от Шоколатиерите, които добави: "Надявам се, че хората наистина ще го харесат и се надявам хората да го познаят."


Автор: Радмила Яначкова

Коментари: