Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 12 април 2015 г.

Гледайте трейлър със Скалата в новия сериал Ballers на HBOРазвиващият се в Маями сериал “Ballers” е половинчасова трагикомедия, фокусираща се върху група настоящи и бивши професионални футболисти, както и върху техните семейства, приятели и треньори. Сериалът излиза извън рамките на играта и разкрива не само предизвикателствата, които съвременните състезатели срещат, но също така надниква в реалния им живот на терена и извън него.

Създаден от Стив Левинсън (“Entourage”) и продуциран от Марк Уолбърг (“Entourage”) и др., пилотният епизод на сериала е режисиран от Питър Бърг (“Friday Night Lights,” “Leftovers”). Дуейн Джонсън (Скалата) участва като Спенсър Старсмор - пенсиониран професионален футболист, който сега изпитва трудности в новата си кариера като финансов консултант. Като такъв той дава финансови и професионални съвети на приятелите си от Националната футболна лига, съчувства им в изпитанията, през които преминават и се опитва (напразно) да ги предпази да не допускат същите грешки, които той и съотборниците му са правили.

В сериала участват и Роб Кордри, Омар Бенсън Милър, Джон Дейвид Уошингтън, Доновън Картър, Трой Гарити, Джазмин Саймън и Ариел Кебъл.Коментари: