Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3290 Общ брой Обложки: 12482
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 9 април 2015 г.

Дисни ще снимат игрален филм за Пинокио на 3ДDeadline докладва, че Walt Disney Studios ще създаде още една игрална версия на една от известните им анимации, този път вдъхновена от Пинокио. Сценаристът на "What’s Eating Gilbert Grape" Питър Хеджис ще напише сценария на филма, който ще се върти около дървена кукла, която мечтае да стане "истинско момче". Основната линия на филма е връзката баща-син, последиците на лъжата и измислените истории, както и животът в един фантастичен свят.

Оригиналният филм за Пинокио, създаден по романа на Карло Колоди "Приключенията на Пинокио" от 1883 г. за първи път тръгна по кината през 1940 г. и спечели две награди на Академията. Втора част на анимационния филм бе разработвана по-скоро във времето - през 2001, но проектът беше спрян.

Тази екранизация бележи поредното пресъздаване на класическа анимация в игрален филм от Walt Disney Studios, включително миналогодишния "Maleficent", наскоро излъчената "Пепеляшка", в момента сниманият "Книга за джунглата", предстоящият "Красавицата и звярът" и наскоро обявеният "Дъмбо, Мулан и Мечо Пух".

Филмът за Пинокио се създава в сътрудничество с режисьора на "Огнен пръстен" Гилермо дел Торо. Използваната техника за снимане на филма е стоп-моушън 3D.

Коментари: