Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 8 април 2015 г.

Потвърдено! Оливия Уайлд се завръща като Кюора в продължението на ТРОН 3Преди месец тръгна слух, че Walt Disney Pictures наистина дава ход на проекта "ТРОН 3". "The Hollywood Reporter" днес потвърди, че Оливия Уайлд отново ще влезе в ролята си на ISO, Кюора! Тя се присъединява към Гарет Хедлънд, който се завръща като Сам Флин. Джоузеф Козински, режисьор на "TRON: Legacy" също се завръща и планира заснемането на филма да се осъществи във Ванкувър по-късно през годината.

Издаден през 1982 г., "ТРОН" се представи незабележително в бокс офиса, но все пак успя да намери своето важно място в поп културата през следващите няколко десетилетия. Втората част бе по сценарий на Едуард Кицис и Адам Хороуиц, чиито основи лежаха в история, която те развили заедно с Браян Клъгман и Лий Стърнхол, която от своя страна била базирана на героите, създадени от Бони Макбърд и на режисьора на "ТРОН" - Стивън Лисбъргър. Приходите на "TRON: Legacy" в бокс офиса надхвърлиха 400 милиона долара.

Уайлд вече е била в ролята на Кюора за един епизод от незадържалия се сериал “TRON: Uprising”, въпреки че събитията в самия епизод се случват малко преди тези в "TRON: Legacy". Съвсем наскоро Уайлд взе участие в хорър-трилъра на режисьора Дейвид Гелб "The Lazarus Effect", както и Марк Дъплас, Сара Болгър, Ивън Питърс и Доналд Глоувър.

"ТРОН 3" все още няма официално заглавие, нито сюжет, но проверете тук за нова информация, която ще бъде публикувана, веднага след като бъде изнесена.

Коментари: