Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 22 април 2015 г.

Инфо и трейлър с бг субтитри на Фантастичната Четворка - 2015Историята за произхода на героите ще бъде вдъхновена до голяма степен от комиксите "Ultimate Fantastic Four”(първият, от които е написан от Брайън Майкъл Бендида и Марк Милър с Джо Кюбърт като илюстратор), Фантастичната четворка предлага съвременна възстановка на оригиналния филм на Марвел и най-старият супергеройски отбор. Историята се фокусира върху четири млади аутсайдери, които се телепортират до алтернативен и опасен свят, който променя тяхната физическа форма по шокиращи начини. Животите им са безвъзвратно преобърнати и екипът трябва да се научи и да впрегне техните обезсърчително нови способности, за да работят заедно, и да спасят Земята от бивш приятел - вече враг.

"Първото семейство на Марвел" ще включва Майлс Телър (Камшичен удар) като Рийд Ричардс (г-н Фантастик), звездата от "Къща от карти" Кейт Мара като Сю Сторм (Невидимото момиче),Майкъл Б. Джордан (Този неловък момент) като Джони Сторм (Факлата) и Джейми Бел (Приключенията на Тинтин), както Бен Грим (НЕЩОТО). Звездата от Зората на Планетата на маймуните "Тоби Кибъл също ще играе като Доктор Дуум, Рег. Е Катей ("Жицата") като д-р Франклин Сторм и Тим Блейк Нелсън (O, Братко, къде си?) като Харви Елдър, известен още като Къртицата.

Фантастичната четворка разполага със сценарий от Саймън Кинбърг (Х-Мен: Дни на Отминало Бъдеще) и се очаква да се появи на големия екран на 7 август.

Автор: Радмила Яначкова

Коментари: