Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 2 март 2015 г.

Пръв поглед към продължението на London Has Fallen

Ако говорим за безмозъчни екшъни, то може да сме сигурни, че в продукцията на Millennium Films и Focus Features "London Has Fallen" ще видим поне три неща: взривяването на Биг Бен, трейлър, в който лондонският мост се разпада и изобилие престрелки. Последното бе потвърдено от снимки на усилено работещия каскадьорски екип на площадка в Обединеното кралство, които можете да видите в галерията по-горе.

Продължението на филма от 2013 г. "Olympus Has Fallen" отново е с участието на Джерард Бътлър в ролята на агента от тайните служби Майк Банинг, придружаван от Арън Екарт в ролята на президента на САЩ. Също така се завръщат Морган Фрийман като вицепрезидента Тръмбул, Анджела Басет като директора на тайните служби Лин Джейкъбс и Мелиса Лео в ролята на министъра на отбраната Рут Макмилън. Бабак Наджафи (Snabba Cash II) режисира трилъра по сценария на Крейтън Ротенбъргър, Катрин Бенедикт (Olympus Has Fallen), Крисчън Гудгаст и Чад Джон.

Историята започва в Лондон, където британският премиер умира при неизяснени обстоятелства. Присъствието на погребението му е задължително за лидерите на западния свят. Обаче това, което започва като най-охраняваното събитие на планетата, се превръща в смъртоносен заговор за убийството на най-влиятелните световни лидери, унищожаването на всяка известна забележителност в британската столица и за реализирането на ужасяващ план за бъдещето. Само трима души имат шанс да предотвратят катастрофата: президентът на САЩ, силният ръководител на тайните служби (Бътлър) и английски агент на MI-6, който с право не се доверява на никого.


Автор: Александър Кръстанов


Коментари: