Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 4 март 2015 г.

Ексклузивно: постер на "Last Knights" с участието на Клайв Оуен и Морган ФрийманComingSoon.net ви дава ексклузивен първи поглед към постера на екшън-приключението на Lionsgate "Last Knights", което тръгва по кината и по заявка от 3-и април.

Номинираният за наградата на академията Клайв Оуен (най-добро изпълнение в поддържаща роля във филма "Closer", 2004) прави наелектризиращо изпълнение в ролята на дезертирал воин, който се изправя срещу корумпиран и садистичен владетел, за да отмъсти за обезчестения си господар - спечелилият наградата на академията Морган Фрийман (най-добро изпълнение на поддържаща роля в "Million Dollar Baby", 2004). Това е епично приключение, включващо сблъсък на лоялност, чест и отмъщение.

Режисиран от Каз И Кирия по сценарий на Майкъл Конивес и Доув Съсмън, в "Last Knights" също участват Клиф Къртис (като лейтенант Кортес), Аксел Хени (Геза Мот), Пеймън Маади (императора), Айелет Зурър (Наоми), Шоре Агдашлоо (Мария) и Сунг Ки Ан (Аугуст).

Grindstone Entertainment Group представя една продукция на Luka в сътрудничество с Union Investment Partners, Timewise Investment and DMM.com. Един филм на Каз И Кирия.


Автор: Александър Кръстанов

Коментари: