Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 25 март 2015 г.

Излезе нов постер на Фантастичната четворка.
Излезе нов постер на Фантастичната четворка.
След първия трейлър, който тръгна още през януари, от 20th Century Fox днес пуснаха нов плакат на Фантастичната четворка с режисьор Джош Транк.

Историята за произхода на героите ще бъде вдъхновена до голяма степен от комиксите "Ultimate Fantastic Four”(първият, от които е написан от Брайън Майкъл Бендида и Марк Милър с Джо Кюбърт като илюстратор), Фантастичната четворка предлага съвременна възстановка на оригиналния филм на Марвел и най-старият супергеройски отбор. Историята се фокусира върху четири млади аутсайдери, които се телепортират до алтернативен и опасен свят, който променя тяхната физическа форма по шокиращи начини. Животите им са безвъзвратно преобърнати и екипът трябва да се научи и да впрегне техните обезсърчително нови способности, за да работят заедно, и да спасят Земята от бивш приятел - вече враг.

"Първото семейство на Марвел" ще включва Майлс Телър (Камшичен удар) като Рийд Ричардс (г-н Фантастик), звездата от "Къща от карти" Кейт Мара като Сю Сторм (Невидимото момиче),Майкъл Б. Джордан (Този неловък момент) като Джони Сторм (Факлата) и Джейми Бел (Приключенията на Тинтин), както Бен Грим (НЕЩОТО). Звездата от Зората на Планетата на маймуните "Тоби Кибъл също ще играе като Доктор Дуум, Рег. Е Катей ("Жицата") като д-р Франклин Сторм и Тим Блейк Нелсън (O, Братко, къде си?) като Харви Елдър, известен още като Къртицата.

Фантастичната четворка разполага със сценарий от Саймън Кинбърг (Х-Мен: Дни на Отминало Бъдеще) и се очаква да се появи на големия екран на 7 август.


Автор: Радмила Яначкова


Коментари: