Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 10 март 2015 г.

Джеймс Манголд каза, че третият филм за Върколакът ще се появи в началото на следващата годинаВъпреки че очите на всички са твърдо насочени към предстоящото продължение на Deadpool и Х-Мен: Апокалипсис през 2016 г., ще се появи трети филм за Върколака/Wolverine. Въпреки че той е все още в процес на разработване и от 20th Century Fox го предвиждат да излезе чак през следващата година, подробностите по филма и каста са малки, но когато бе попитан Джеймс Манголд в Twitter акаунта си кога ще започнат снимките по филма, той разкри те планират да започнат "в началото на следващата година."
Сценаристът Дейвид Джеймс Кели в момента издава и пише сценария на филма, който според Патрик Стюарт ще видим Лоуган и професор Ксавие да се съюзяват.
Въпреки предишните съмнения на Хю Джакман, относно факта, че той няма да играе героя на Върколака/Wolverine още много дълго, актьорът неотдавна разкри, че иска да продължи да играе ролята, докато не умре.
В момента без официално заглавие, Върколак 3/ Wolverine 3 понастоящем е определен за пускане по кината на 3 март, 2017 с Манголд определен да режисира отново.


Автор: Радмила Яначкова

Коментари: