Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 10 март 2015 г.

Тайлър Мичъл, 16-годишният двойник на Бенедикт Къмбърбач, се превърна в интернет сензация.След като спечелва вниманието, за това че поразително прилича на звездата от Шерлок, Мичъл вече има повече от 18 000 Instagram последователи и често бива спиран по улиците на Norwich, Norfolk, от феновете на Къмбърбач, които искат да чуят за последните му филми (и споделят неговата тъга от загубата на статуетка Оскар за най-добър актьор от Еди Редмейн).

"Всичко започна като на шега - мои близки приятели и семейството ми ме дразнеха казвайки, че приличам на Бенедикт Къмбърбач. Предполагам, че е така, наистина изглеждам като него малко, но аз наистина не ги вземах на сериозно", каза той пред The Telegraph. "Сега обаче хората ми пращат съобщения казвайки, че аз трябваше да спечеля Оскар. Получавам съобщения от момичета от Бразилия казвайки, че искат да се срещнат с мен в Обединеното кралство, което е лудост, имайки предвид, че аз съм просто един тийнейджър, който си седи у дома."

Въпреки че Мичъл е фен на британския актьор, той признава, че самият той не вижда прилика.

"Няколко души ми предложиха да бъда младата версия на детектива в сериала," споделя той. "Бих се радвал, но не мисля, че това ще се случи."

Майката на Мичъл, Никола Алдертън, също добави: "Когато един от приятелите му го отбележи, бяхме смаяни. Това е доста сюрреалистично да виждам двойник на суперзвезда от Hollywood в къщата ни, но той е просто нашият Тайлър."


Автор: Радмила Яначкова

Коментари: