Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 4 февруари 2015 г.

Инфо и първи трейлър на Magic Mike XXLДами, не се срамувайте, всички знаем, че Професия: Стриптийзьор беше страхотен. Филма за "мъжката стриптийзьорка Майк" наистина до известна степен забавляваше, и както ще се окаже и продължението на филма, ще е още по-обещаващо. Вчера главният герой във филма Майк (Чанинг Тейтъм) чрез Twitter акаунта си публикува официалния постер на Професия: Стриптийзьор 2, а днес актьорът също подразни феновете си с първия официален трейлър на филма.

Професия: Стриптийзьор 2 представя историята три години по-късно, след като Майк (Чанинг Тейтъм) се отказва от живота на стриптийзьор във върховия момент на кариерата си. Продължението намира останалите Крале на Тампа също готови да се откажат. Но те искат да го направят по своя начин: правейки най-щурото представление като за финал в Мъртъл Бийч, споделяйки прожекторите начело с легендарния хедлайнер Маджик Майк. По пътя за окончателното им шоу, бандата спира в Джаксънвил и Савана, за да подновят стари познанства и да намерят нови приятели, Майк и момчетата научават някои нови движения и се отърсват от миналото по изненадващ начин.
Към Чанинг Тейтъм ще се присъединят и звездите от първия филм - Матю Бумър, Джо Манганиело, Кевин Наш, Адам Родригес и Габриел Иглесиас. И въпреки че няма да видим отново Матю Макконъхи и Алекс Петифър заедно в продължението, ще се присъединят други нови актьори, включително Анди Макдауъл, Джейда Пинкет Смит, Амбър Хърд, Елизабет Банкс.
За “Професия: Стриптийзьор 2” бе отделен бюджет от около 15 милиона долара, а снимачния екип работеше в щатите Северна Каролина, Флорида и Калифорния, премиерата на филма в Америка е насрочена за 1 юли, 2015-та година.


Автор: Радмила Яначкова

Коментари: