Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 22 февруари 2015 г.

Нов японски трейлър на „Mad Max: Fury Road”Световна премиера: Белгия, 13 май, 2015 г. За България все още не е определена премиерна дата.

Участват: Том Харди, Чарлийз Терон, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Сюжет:
"Mad Max: Fury Road" е четвъртият филм от поредицата на Джордж Милър Road Warrior/Mad Max, на която той е косценарист и режисьор. Постапокалиптичният екшън се развива в най-далечните краища на планетата ни в ярък пустинен пейзаж, където човечеството е на ръба на оцеляването и всеки се бори за задоволяване на най-елементарните си потребности. Сред този свят на огън и кръв, живеят двама странстващи бунтовници, които изглежда може да възстановят реда... Единият е Макс (в ролята влиза Том Харди от "The Dark Knight Rises"), човек на действието и на малкото думи, който търси спокойствие на ума след загубата на съпругата и детето си след преживяния хаос. И... Фюриоса (изиграна от Чарлийз Терон от "Прометей"), жена на действието, която вярва, че пътят към оцеляването й може да се постигне, ако успее да прекоси пустинята, за да се върне в родината си.

Автор: Александър Кръстанов


Коментари: