Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 26 февруари 2015 г.

Героинята на Сигърни Уивър - Рипли се завръща след "Пришълците", пренебрегвайки следващите филми от поредицата.Героинята на Сигърни Уивър Рипли се завръща след "Пришълците", пренебрегвайки следващите филми от поредицата. Режисьорът Нейл Бломкамп разкри, че новият му филм за Пришълеца ще пренапише "Пришълеца 3" и "Пришълеца: Възкресение".

 Всички сме гледали ужасни филми, които бихме искали да изтрием от паметта си и новият филм "Пришълеца" ще направи точно това, като пренапише всичко след "Пришълците".

Във видеоразговор режисьорът Нейл Бломкамп и звездата Сигърни Уивър потвърдиха пред UK Sky Movies, че работят заедно върху нов филм от вселената на Пришълеца. Те също така разкриха, че новият филм ще се вмести в поредицата преди силно критикуваните "Пришълеца 3" и "Пришълеца: Възкресение".

Бломкамп, южноафриканският режисьор на научнофантастичните филми "Сектор 9" и "Елизиум" издаде мечтата си за нов Пришълец като публикува концептуален постер в Инстаграм по-рано тази година. Той разработва филма в свободното си време в сътрудничество с Уивър, но след последвалата бурна приветствена реакция от страна на феновете, 20th Century Fox бързо даде зелена светлина на проекта.

Бломкамп иска да продължи концепцията за оцеляването на Рипли и звездният пехотинец Дуейн Хикс, който в "Пришълци" е изигран от Майкъл Бийн. Още не се знае дали той ще се завърне в ролята. Също така има идеи, част от героите в "Пришълци", също да бъдат включени като хуманоида Бишоп, изигран от Ланс Хенриксен или очарователната калпазанка, която бяга от извънземните Ребека "Нют" Джордън, изиграна като дете от актрисата Кари Хен.


Коментари: