Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 19 февруари 2015 г.

Звездата от "Петдесет Нюанса" - Джейми Дорнан, по времето, когато се явява пиян на прослушването на "Рок завинаги"Джейми Дорнан сега е истинска бокс офис звезда благодарение на "Петдесет нюанса сиво", но 32-годишният актьор е прекарал  част от 20-те си години си в Лос Анджелис опитвайки се да успее като актьор. По време на двучасово интервю през януари,  той говори за някои от ранните си преживявания и най-лошото му прослушване досега.

Дорнан, който е израснал в Ирландия, започва кариерата си като модел.
"Сестра ми ме насърчаваше да участвам в Британско риалити шоу наречено" Model Behavior. "Аз неохотно отидох. Не стигнах  много далеч в шоуто, за щастие. И в крайна сметка се присъединих към агенцията, която стоеше зад него и след това бях с  тях. Никога не съм изпитвал огромно количество радост, докато моделирах. Без да проявявам неуважение към хората с такава  професия. Аз не исках да бъда един от тези момчета модели, когато навърша 40 години."

В средата на 20-те години той се премества в Лос Анджелис, където става приятел с Британските актьори Андрю Гарфийлд и  Еди Редмейн.
"наистина не харесвах Л.А., когато пристигнах. Мислех го за наистина странно място. Тогава просто наех апартамент и  правех това, което се предполага, че трябва да правиш, когато си актьор и не работиш в Л.А. Не е имало натиск върху мен.  Залозите не бяха толкова високи, защото не си намирахме работа. Играхме много тенис на маса и волейбол, и имаше хубави  вечери.

Дорнан се явява на прослушване за роля в "Рок завинаги", но то не минава твърде добре.
"Аз трябваше да пея песента" Чаках момиче като теб/‘Waiting for a Girl Like You.’ "А това е почти невъзможно да се  изпее, пък и аз имам доста дълбок глас, когато пея. Моето прослушване беше в 10 сутринта на площадката на Warner Bros.  Убедих се, че би било добра идея да пийна малко уиски, за да се отпуснат гласните ми струни, а може би и малко да ми се  повдигне самоуверието. Но когато отпих от Jameson, веднага повърнах. А около мен навсякъде директори, които шофират с  голф колички. Създадох си лош имидж. Не бях достатъчно умен, за да си донеса вода за изплакване. И тогава трябваше да  отида вонящ на уиски и повръщано и да пея "Чаках момиче като теб," която не можех да пея и без това. Това беше най-лошата ситуация случила ми се някога. Очевидно е, че след това никой не се свърза с мен."


Дорнан гледа много филми растейки.
"Харесваше ми" Завръщане в бъдещето "и" Teen Wolf. "Обичах филмите на Джон Хюз. Имах две по-големи сестри и прекарвах  много време с тях, така че накрая започнаха да ми харесват и филми като "The Breakfast Club"/"Клуб “Закуска”,  "Шестнадесет свещи" и "Г-н Мама. "Като пораснеш вкусовете ти се променят. "Badlands" е любимият ми филм за всички  времена. "

Честно, чувствам се толкова привилегирован да работя. Правя голям студиен филм. Такива неща не можеш да ги приемеш за даденост. Цяло чудо е като си помислиш, че преди няколко години съм ходил на прослушвания и не са ме одобрявали. Това е лудостта на индустрията.


Автор: Радмила Яначкова

Коментари: