Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 6 февруари 2015 г.

Зловещ пръв поглед към продължението на Полтъргайст


Премиерата в САЩ е на 24 юли, 2015 г. За България все още не е определена премиерна дата.


20th Century Fox и MGM (vis USA Today) ни показаха пръв смразяващ поглед към продължението на Полтъргайст, продуциран от легендата в жанра Сам Райми и режисиран от Гил Кенан.

"Когато някой се заеме с толкова популярна тема, можем да очакваме най-разнообразни реакции от публиката и от критиците, заяви Кенан.
"Това е отговорност, която приемаме много на сериозно. Ние работим, за да продължим традициите от предния филм."
Филмът разполага и с впечатляващ актьорски състав, включващ Сам Рокуел, Джаред Харис, Росмари ДеУит, Саксън Шарбино, Джейн Адамс.

"За разлика от традиционните филми на ужасите, искам да придам тежест на характерите. По този начин да прикова погледите към семейството," Казва Кенан. "В основата си, това е една емоционална история. Родители се борят да върнат своето дете от отвъдното."

Подобно на класиката на Стивън Спилбърг и Тоби Хупър от 1982 година, този "Полтъргайст" ни разказва за семейство на име Боуенс, което се премества в къща, която в обладана от древни зли сили (някои от тях, които боравят с телевизорите), което в крайна сметка ги кара да се обърнат към уважаван изследовател на свръхестественото и ясновидец (Харис).

"Оригиналният филм показва как телевизията като бавачка на децата ни, излиза от контрол," Казва Райми. "Положението се влошава още повече от преносимите устройства. Екрани има навсякъде."

"Здравият разум ще ги запази като семейство, както и връщането на Мадисън ще помогне за това," заяви Кенан."Филмът е супер-страшен. И това е страшно само по себе си.
Развълнуван съм най-накрая да споделя този филм със света."

Коментари: