Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 18 февруари 2015 г.

Марк Уолбърг смята, че ще се завърне "скоро" в Трансформърс 5Миналогодишният Трансформърс на Майкъл Бей: "Трансформърс: Ера на изтребление“ събра повече от 1 милиард долара в световен мащаб в боксофисите. Днес водещият мъж на филма, Марк Уолбърг, разказва на MTV, че не само той ще се върне за Трансформърс 5, но смята, че това ще се случи по-рано от предвиденото.

"Да, аз се ангажирах да направя още няколко", каза Уолбърг, когато беше попитан за бъдещето си в хитовия франчайз. "Не мога да говоря от името на г-н Бей, но нещо ми подсказва, че ще бъда на снимачната площадка скоро."

В Трансформърс: Ера на изтребление“, Уолбърг играе Кейд Игър, изобретател и механик от Тексас, който е много защитнически настроен към дъщеря си, Теса Игър (Никола Пелц). Сред големите проекти за 2015 г. са комедията продължение на Сет МакФарлейн "Тед 2" и 'Daddy’s Home" на Джон Морис и Шон Андерс, в който Уолбърг се изправя срещу Уил Феръл.

В миналото Бей е изразил интерес към потенциално завъртане на режисьорския стол на поредицата Трансформърс към нов режисьор. Ако той се завърне да ръководи петия филм, двойката Бей-Уолбърг ще отбележи трети голям филм заедно. В допълнение към Ера на изтребление, Уолбърг си партнира с Дуейн Джонсън в Кръв и пот (2013).

Автор: Радмила Яначкова

Коментари: