Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 18 януари 2015 г.

Инфо и трейлър с бг субтитри на Spy 2015 с Джейсън Стейтъм



Сценарист: Пол Фейг
Режисьор: Пол Фейг
В ролите: Джуд Лоу, Миранда Харт, Ниа Лонг, 50 Cent, Морена Бакарин, Алисън Джани, Джейсън Стейтъм, Мелиса Маккарти, Роуз Бърни, Джесика Чафин

Премиера в България: 22.05.2015
Световна премиера: 22.05.2015

Какво се случва, когато Мелиса Маккарти се превъплъщава като таен агент? Горе-долу точно това, което си представяте в главата си точно сега. След като много се изговори за първият трейлър на Шпионин, новата комедия от режисьора на Шаферки и Нежна Полиция - Пол Фрейг, вече е онлайн навсякъде. Вече сме виждали Маккарти в такъв тип филми. Тя си партнира със Сандра Бълок в Нежна Полиция, с Джейсън Бейтман в Самоличност на аванта и със Сюзън Сарандън в Тами.
Шпионинът Сюзън Купър е анализатор на ЦРУ, която е уморена да се смесва с всички останали. Но всичко това се променя, когато ЦРУ трябва да разкрие местоположението на ядрена бомба от опасна жена (Роуз Бърн), която знае самоличността на всички техни агенти. Те имат нужда от някой, който може лесно да се слее. Това е Сюзън Купър. Трудно е да разберем кое е по-добре в случая - Маккарти в пуловер на котка или Джъд Лоу да се опитва да имитира американски акцент?





Автор: Радмила Яначкова








Коментари: