Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 1 януари 2015 г.

Инфо и трейлър с бг субтитри на предстоящия филм Dragon Blade с Джеки Чан и Джон Кюсак

Въпреки че Китайската премиера все още не е определена официално, историческият филм Драконово Острие излиза на 18 февруари 2015 г. в Китай, на 3D и IMAX 3D. Филмът вече дебютира с първия си трейлър, който можете да проверите в плейъра по-долу!

Режисьор е Даниел Лий (14 остриета, Три царства: Завръщането на Дракона), звездите в Драконово Острие са Джеки Чан (Час Пик, 1911), Джон Кюсак (Да бъдеш Джон Малкович, Джакузи: машина на времето), Ейдриън Броуди (Пианистът, Хищници), Пън Лин (Малкият Голям войник,), Си Уон Чой ("Атина: Богинята на войната", "Екстравагантното предизвикателство"). Чан също си партнира в продуцентството на филма Острието на Дракона заедно със Сузана Цанг.

Действието се развива в Китай по време на династията Хан (206-220 г.), Драконово Острие разказва историята на Хуо Aн (Чан), благородник натопен и поробен за престъпление, което не е извършил. Скоро след това той се запознава с римския войник Луций, и двамата започват да сформират малко странен съюз, който ще доведе до...
Автор: Радмила Яначкова

Коментари: