Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 2 януари 2015 г.

Пръв поглед към Карибски пирати 5: Мъртвите не разказват истории


През октомври 2014 г. беше потвърдено, че от Уолт Дисни ще снимат Карибски пирати 5 в Куинсленд, Австралия. Читателят Андрю Томпсън изпрати първите снимки от снимачната площадка в град Гоулд Коуст Хинтърленд (Куинсленд).
Снимките може да видите по-горе.

Johnny Depp (Джони Деп) се завръща в емблематичната си роля на капитан Джак Спароу, а Джефри Ръш на капитан Барбоса. Javier Bardem (Хавиер Бардем) ще играе ролята на злодея капитан Бранд, а Брентън Туейтс е избран за ролята на Британския войник Хенри. Казано е също, че измежду тези пет актриси

(Луси Бойнтън, Александра Даулинг, Кая Скоделарио, Джена Тиъм и Габриела Уайлд) ще изберат една за любовната авантюра на Хенри.

Въпреки непотвърдените слухове, в този филм е възможно да видим и завръщането на Орландо Блум, който добре познаваме от предишните части в ролята си на Уил Търнър.

Петата част на „Карибски пирати ще бъде продуцирана от Джери Брукхаймър, с режисьори Хоаким Рьонинг и Еспен Сандберг. Сценаристи ще бъдат Джеф Нейтънсън, Стюарт Бийти, Тед Елиът, Джей Уолпърт и Тери Росио. Премиерата на филма е насрочена за 7 юли, 2017 г.

Автор: Весела Ганева

Коментари: