Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 10 декември 2014 г.

Инфо и трейлър с бг субтитри на Night at the Museum: Secret of the Tomb - 2014
Сценарист: Томас Ленън, Дейвид Гийон
Режисьор: Шон Леви
В ролите: Дан Стивънс, Рейчъл Харис, Рики Джарвис, Дик Ван Дайк, Бен Кингсли, Рами Малек, Ребел Уилсън, Бен Стилър, Оуен Уилсън
Оператор: Гийермо Наваро
Продуцент: Марк Радклиф, Крис Кълъмбъс, Шон Леви

Премиера за България: 26 декември, 2014

Сюжет:
Пригответе се за най-дивото приключение и се потопете в атмосферата на най-величествените музеи по света, където чудните експонати и световната история оживяват. За трети пореден път Лари Дейли (Бен Стилър) се впуска в епично пътуване заедно с познатите любими и нови герои, за да спаси магията на музея, преди да е загубена завинаги.

Когато експонатите в Природонаучния музей в Ню Йорк, които оживяват всяка нощ, започват да се държат странно, получилият наскоро повишение Лари трябва да разберете какви са причините. Магическата плочка, която вдъхва живот на създанията е започнала да се разпада и единственият шанс е да бъде реставрирана в Британския музей. Лари е готов на всичко, за да спаси своето „музейно семейство" и заедно със сина си Ник и част от експонатите, заминава от Ню Йорк за Лондон, за да открият тайната на плочката.

Twentieth Century Fox представя продукция на 21 Laps/1492 Pictures, филм на Шон Леви "Нощ в музея: Тайната на гробницата". С участието на Бен Стилър, Робин Уилямс, Оуен Уилсън, Дан Стивънс и Бен Кингсли. Костюмите са дело на Марлин Стюарт, ръководител на визуалните ефекти е Ерик Неш. Музиката е написана от Алън Силвестри, монтажист е Дийн Цимерман, художник Мартин Уайст, а оператор е Гийермо Наваро. Изпълнителни продуценти са Мери Маклаглън, Джош Маклаглън, Дан Ливайн, Дейвид Гион, Майкъл Ханделман и Майкъл Барнатън. Продуценти са Крис Калъмбъс и Марк Радклиф по мотиви от героите, създадени от Томас Ленън § Робърт Бин Гарант и Дейвид Гион § Майкъл Ханделман. Сценаристи са Дейвид Гион § Майкъл Ханделман, а продуцент и режисьор е Шон Леви.


Автор: Радмила Яначкова


Коментари: