Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Подробна информация за ролите на Звяра и Мистик в предстоящия "X-Men: Apocalypse"


"X-Men: Апокалипсис" - ще трябва да го почакаме близо две години, но изглежда, че посоката на историята започва да се оформя. Сценаристът и продуцент Саймън Кинберг, който също работи по последния транш на франчайза - "Дни на отминало бъдеще", отскоро се рови в повече подробности за предстоящия нов филм от поредицата, разкривайки на зрителите, че трябва да очакват да видят нови акценти върху два героя.

Докато трънливото приятелство между професор Чарлс Ксавие (Джеймс Макавой) и Магнито (Майкъл Фасбендер) е текуща и неразделна тема в целия франчайз, Кинберг също потвърди, че следващия филм ще продължи да изследва връзката между Звяра (Никълъс Хоулт) и Мистик (Дженифър Лорънс). Х-Men феновете ще си спомнят, че двата мутанти завързаха близко приятелство, обещаващо романтика в Първа вълна, докато се обучаваха в училище Ксавие. Но в "Дни на отминало бъдеще", двамата имаха значително по-малко взаимодействие. Сега изглежда фокусът се измества назад още веднъж.

"Мисля, че приятелството между Ерик и Чарлс винаги е било неразделна част от поредицата, нещо, което ние продължаваме да показваме и да се надяваме, че ще се задълбочи в Апокалипсис. И връзката между Звяра и Мистик е наистина интересна, но не разполагахме с много време, за да я покажем в "Дни на отминало бъдеще"", каза Кинберг. "Ние ще имаме възможност да направим повече от това в "Апокалипсис"."

Мистик, по-специално ще получи много повече време на екрана. Кинберг каза, че във филма ще изпъква само един герой - подобно на начина, в "Първа вълна", който се фокусира върху Ерик и "Дни на отминало бъдеще", който се фокусира върху Чарлз - продуцента потвърди, че филмът ще следва историята на героя на Лорънс, който сменя формата си отвъд, а не просто връзката си със Звяра.

В предстоящия филм, на който Брайън Сингър ще се завърне начело, също неколкократно ще разгледа как Мистик е повлияна от влиянието на Ерик и Чарлс. "Част от това, което е наистина е интересно за характера на Мистик е, че тя в някои отношения е детето и на двамата, тоест на Ерик и Чарлс", обясни Кинберг. "Тя е израснала с Чарлз и след това някак се превръща в жена с Ерик, тези два факта и тези двама мъже е нещо, което може да се изследва във филма също."

Нарастващото значение на Мистик към филма е забележително, особено като се има предвид, че Кинберг вече потвърди, че "Апокалипсис" ще отбележи края на трилогията за героите от "Първа вълна". Въпреки че други женски мутанти като Буря и Джийн са придобили значително време на екрана по-рано в поредицата, Мистик (първоначално изиграна от Ребека Ромейн) не изглеждаше толкова влиятелен герой в първите няколко филма. Кастингът на Лорънс определено помогна да промени това, добавяйки много по-голямо въздействие - и звездна мощ - на характера. Това не е изненадващо, че продуцентите на X-Men ще искат да се фокусират върху нея, като се има предвид огромната популярност на актрисата. Вече ролята й придобива все повече и повече време на екрана през последните два филма, и тази тенденция ще се запази.

Този ход кара феновете да се чудят дали нарастващият акцент върху Мистик ще помогне да се създаде самостоятелен филм за нейния герой, възможност и слух, който се върти от известно време насам. Кинберг вече е обсъдил колко обича да пише за Лорънс. "Обичам това, което Джен Лорънс направи с нея и чувствам това, защото тя е с такъв претъпкан актьорски състав, и има толкова много възможности, ако бяха следвали изпълнението й "

Зрителите ще трябва да останат на линия, за да видят дали възможността някога ще надмине слуховете за нея. Така или иначе Кинберг твърди, че вратата е отворена за Мистик и останалата част от първия випуск на героите да се появят в бъдещите филми, дори и ако това е последният официален филм за тях.

"X-Мen: Апокалипсис" тръгва по кината на 18 май, 2016 г.

Коментари: