Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 12 октомври 2014 г.

TV Есен: Нашите топ 10 нови сериала


1. The Flash / Светкавицата
"Очарованието на героя с много възможности и оптимизъм служат като хубав контрапункт на другото шоу с по-тъмен обрат "Arrow" / Стрелата, от което тази серия се откъсна. Грант Гъстин постига перфектен баланс на характер, насищайки Бари Алън с правилното съчетание на неудобна сладкост, интелигентност и уязвимост, която е абсолютно печеливша."

Премиера на 07 октомври


2. Transparent / Прозрачно
"Еднo от най-трогателните, и смели предложения за тази есен, "Transparent" / Прозрачно е провокативен поглед към половата идентичност филтриран през призмата на едно комико-драматично семейство."

Премиера на 26 септември


3. Gotham / Готъм
"На някои все още може да липсва Тъмният Рицар, но от моя гледна точка, да гледаш как мрака се развива в този град през очите на тези двама мъже е достатъчно съблазнително предложение."

Премиера на 22 септември


4. The Affair / Аферата
"Аферата" е един от тези проекти, където колкото по-малко информация, човек знае, толкова по-приятно ще може да се наслаждава на потенциалните часове."

Премиера на 12 октомври


5. Black-ish / Черновато
"Целта на сериала не е да се създаде "афроамериканска" комедия, и зрителите не трябва да са афроамериканци да я схванат. Американци от всеки етнос търсят връзки с предците си и техните култури, което е достатъчно за поддържане на една индустрия, базирана на проследяването на нечие родословие."

Премиера на 24 септември


6. Jane the Virgin / Девствената Джейн
"Живот без съжаления, е основна тема на сериала, така че трябва да вземем пример от тази идея и да чакаме премиерата. Дори и ако не искате да признаете пред приятелите си, че имате намерение да гледате "Джейн", или че сте го направили, просто го гледайте. Ще се радвате, че сте го направили."

Премиера на 13 октомври


7. Sonic Highways
"Все още имате съмнения за сериала? Гледайте трейлъра... Ако и това не ви втриса, проверете пулса си да се уверите, че сте все още жив."

Премиера на 17 октомври


8. How to Get Away with Murder / Как да ти се размине с убийство
"Това едно от централните напрежения на шоуто, и ако има една актриса, която може да поддържа напрежението постоянно, че в бъдещите епизоди, това е Виола Дейвис.
Що се отнася до мистерията за убийство, посочена в заглавието - да, има такова, което ще се проучва - именно тази мистерия трябва да послужи като магнит и да кара зрителите се върнат за още."

Премиера на 25 септември


9. Red Band Society
"Red Band" е американската версия на каталунските сериали, но за зрителите на САЩ може да бъде описан като микс от сериалите "House" / Хаус (без ексцентричния характер на заглавието) който се среща с "The Breakfast Club" / Клуб за закуска и има тонове на "Glee" / Клуб Веселие в пилотния проект, с това, че балансира критиката и капризите, докато дърпа струните."

Премиера на 17 септември


10. Gracepoint
Американизирани версии на британските предавания започваха по същия начин като техните източници, с цел да се установи историята, преди обаче да вземат драстични и различни обрати сами по себе си (първите няколко епизода на "Офисът", например) и се прави разлика, така че е напълно възможно, "Gracepoint" да се превърне в свой специфичен проект.

Премиера на 02 октомври


Коментари: