Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 10 октомври 2014 г.

Инфо, трейлър и снимки на "The Seventh Son"Единственият останал воин на мистичен род пътува да намери предсказан герой роден с невероятни сили, последният Седми син.

Във време, отдавна отминало, зло е на път да се отприщи, което ще даде тласък на войната между силите на свръхестественото и човечеството още веднъж. Грегъри (Джеф Бриджис) е рицар-магьосник, който преди векове е затворил злобната и могъща вещица - Майка Молкин (Джулиан Мур). Но сега тя е избягала и търси отмъщение. Призовавайки нейните последователи във всяка инкарнация, Майка Молкин се готви да отприщи ужасния си гняв върху нищо неподозиращия свят. Само едно нещо стои на пътя й: рицарят Грегъри.

В смъртоносна среща, Грегъри се изправя лице в лице със злото, което винаги се е боял, че някой ден ще се върне. Сега той има време само до следващото пълнолуние, за да направи това, което обикновено отнема години: да обучи новия си чирак - Том Уорд (Бен Барнс), за да се борят с черна магия различна от всички други. Единствената надежда на човечеството се крие в седмия син на седмия син.

В ролите: Джулиан Мур, Джимон Хонсу, Алисия Викандер, Оливия Уилямс, Кит Харингтън, Бен Барнес, Джейсън Скот Лий, Джеф Бриджис
Продуцент: Томас Тъл, Сергей Бодров, Уилям Фей, Джон Джашни
Режисьор: Сергей Бодров

По кината в България може да го очакваме от 9 януари, 2015 г.

Коментари: