Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Инфо и трейлър с БГ субтитри на "A Merry Friggin' Christmas" с Робин Уилямс


Феновете на покойния Робин Уилямс ще могат да очакват още няколко филма от комик-гения и публиката, която обичаше да го вижда в тъмни комични роли, може да се наслади на весело направения филм "A Merry Friggin' Christmas", на който Entertainment Tonight пусна нов трейлър.

"A Merry Friggin' Christmas" проследява Бойд Мичлър (Джоел Макхейл) и съпругата му Луан (Лорън Греъм), които са на път да прекарат една страшна Коледа с бащата на Бойд Мич (Робин Уилямс) и семейството му на аутсайдери. Осъзнавайки, че той е забравил всички подаръци на сина си у дома, Бойд хваща пътя с баща си и по-малкият си брат в опит да завърши 8-часовото пътуване преди изгрев-слънце.

Дебютът на британския TV режисьор Тристрам Шапиро, който е работил с Макхейл по-рано в "Общност", "A Merry Friggin' Christmas" включва и звездите Кларк Дюк, Оливър Плат, Уенди Маклендън-Кови, Тим Хайдекър и Кандис Берген и ще се завърти по кината от 7 ноември.

Въпреки трагичната си смърт през август, Уилямс все още има няколко игрални филма, определени за пускане, включително и появяването му във филма "Нощ в музея: Тайната на гробницата", и неговото окончателно вокално изпълнение заедно с Монти Пайтън във филма на Тери Джоунс - "Абсолютно всичко".


Коментари: